A jelszavát emailben elküldtük.

Szakkollégiumok

Winkler Gábor Szakkollégium

Ha az egyetemi jelenléten túl vágysz arra, hogy egy műszakilag és építészetileg kimagasló összetartó csapat tagja legyél, ha érdekel a hazai és nemzetközi épített világunk helyzete és aktívan szeretnél is részt venni annak alakulásában, akkor nálunk a helyed. Gyere szakkoliba!

Winkler Gábor Szakkollégium hivatalos oldala.

Neumann János Szakkollégium

Neumann János Informatikai Szakkollégiumunk az egyetem legfiatalabb szakkollégiuma. 2014 nyarán alapítottuk azzal a céllal, hogy a kellő motiváltsággal és a szakma iránti elhivatottsággal rendelkező informatikus hallgatók tudása kibontakozhasson.

Neumann János Szakkollégium hivatalos oldala.

Közlekedési és Logisztikai Szakkollégium (KOLOSZ)

A Szakkollégium hallgatói bázisát a SZE nappali tagozatos közlekedésmérnöki és logisztikai tanulmányokat folytató BSc/MSc/PhD képzésben résztvevő diákjai alkotják. Tagjaink – a közös kutatómunkán túl – valamennyien saját érdeklődésüknek megfelelő projekteken dolgoznak.

KOLOSZ hivatalos oldala.

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium

A Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium az Egyetem első szakkollégiuma, melyet 1997-ben alapítottak. Programigazgatónk vezetésével olyan szakmai rendezvényeket szervezünk, mint például a Kautz Konferencia vagy az OPEV.

Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium hivatalos oldala.
Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium a Facebookon.

Battyhány Lajos Szakkollégium

Jogi és igazgatási szakosok figyelem! Ha szeretnél a diplomád megszerzéséig a legkiválóbb diákok közé kerülni, szakmailag sokat fejlődni és jó kapcsolatokat szerezni, méghozzá úgy hogy eközben egy jó hangulatú csapat tagja és közös bulik, bográcsozások és kirándulások részese lehetsz, akkor köztünk a helyed!

Battyhány Lajos Szakkollégium hivatalos oldala.

Barsi Ernő Szakkollégium

A szakkollégium honismereti, gyógypedagógiai, környezet- és egészségvédelmi szakosztályokkal működik az Apáczai Karon, de tagja lehet a Széchenyi Egyetem bármelyik karának kollégista és nem kollégista hallgatója.

Barsi Ernő Szakkollégium hivatalos oldala.

Apáczai Művészeti Szakkollégium

A magyar tagozaton a hallgatók elsősorban irodalomtudomány, irodalomtörténet, képelmélet-képantropológia, színháztörténet, színházelmélet, illetve a kortárs kultúraközvetítés területein fejthetik ki tevékenységüket.

Apáczai Művészeti Szakkollégium hivatalos oldala.

Óvári Gazdász Szakkollégium

A Szakkollégium célja a közösség, társadalmi érzékenység és szakmaiság elvén alapuló tehetségazonosítás, tehetséggondozás mellett magas szintű, minőségi szakmai képzés nyújtása, továbbá a mezőgazdaság és élelmiszertudomány területén olyan szakemberek képzése, akik már az egyetemi képzés során korszerű, naprakész gyakorlati ismereteket szereznek, illetve a Szakkollégium közösségformáló és alumni tevékenysége folytán folyamatosan bővíthetnek. Célunk, hogy a mezőgazdaság és élelmiszertudomány területén magas szintű elméleti és gyakorlati tapasztalatszerzést biztosításuk, elsősorban a Kar Mintagazdasági rendszerében és Szakkollégium munkájában részt vevő cégeknél folytatott szakmai gyakorlatok, valamint az ehhez a munkához kapcsolódó előadások, kurzusok, konferenciák, szakmai kirándulások, kutatások által.

Óvári Gazdász Szakkollégium hivatalos oldala.

Comments

comments