A jelszavát emailben elküldtük.

Kollégiumi Bizottság

A Kollégiumi Bizottság tagjai a megválasztott szintfelelősök és az őket összefogó épületfelelősök a Központi-, Cserháti Sándor-, Famulus- és a Külső Kollégiumban illetve a Multifunkciós Épületben egyaránt. A Bizottság legfontosabb teendője a kollégista érdekképviselet mellett a kollégiumi élet megszervezése és az esetlegesen felmerülő problémák megoldása. Céljuk a kollégisták igényeinek közvetítése a vezetőség felé, a tanuláshoz szükséges feltételek megteremtése, a jelenlegi szolgáltatások bővítése, tájékoztatás és a szabadidő hasznos eltöltésére vonatkozó kezdeményezések támogatása. Feladatuk az egész év folyamán segíteni a kollégium működését, munkájukkal részt vesznek a feladatok ellátásában a kollégium dolgozóival együttműködve. Ha szeretnéd te is a kollégisták életét segíteni, jelentkezz szeptemberben szintfelelősnek!

KolBiz hivatalos oldala.
KolBiz a Facebookon.

Kollégiumi Stúdió

A Kollégiumi Stúdiót kis túlzással nevezhetnénk az egyetemi rendezvények lelkének. Elhivatott tagjaink hang- és fénytechnikával, rádiózással, sőt videózással is foglalkoznak. Megpróbáljuk megteremteni a technikai feltételeket egy jó rendezvényhez és mindenhova csempészni egy kis jó hangulatot. Legyen szó gólyatáborról, szakestekről, kari rendezvényekről, mi mindenhol ott vagyunk. Röviden összefoglalva: hangosítunk és hangoskodunk. Az sem probléma, ha nem foglalkoztál eddig hasonlóval de érdekel, hiszen az elméleti és gyakorlati oktatásokon keresztül mindent megmutatunk!
A jelentkezéseket emailben várjuk a szestuvez@gmail.com email címre, önéletrajz és motivációs levél formájában, szeptember 23-ig.
Stúdió hivatalos oldala.
Stúdió a Facebookon.

NetClub

Az Egyetem kollégiumaiban tevékenykedik a NetClub. Ez a hallgatói szervezet üzemelteti, tartja karban és fejleszti az Egyetemi Kollégiumok internetes hálózatát, az ehhez szükséges hálózati eszközöket és szervereket, valamint a beléptető rendszert. Négy helyen működnek: a Hegedűs Gyula Kollégiumban, a Külső Kollégiumban, a Famulus Kollégiumban és természetesen a Multifunkciós Kollégiumi épületben is. Ha érdekelnek a hálózatok, az informatika és szeretnél a csapat tagja lenni, keresd őket!

NetClub a Facebookon.
NetClub hivatalos oldala.

Hallgatói Média és Portálkezelő Csoport

A HaMePoCso az egyetem hallgatói médiaszervezete, amely magában foglalja a fotózást, videózást, design-t, újságírást és az egyetemi weboldalak szerkesztését is. A szervezet 2011-ben alakult, de már számos tapasztalattal gazdagodtunk és mára már minden rendezvényen ott vannak a “hamepocsosok”. A TÜKÖR Hallgatói Lap a legfiatalabb egysége a szervezetnek, de jogelődjei több évtizedes múltra tekintenek vissza. Ha szeretnél fotózni, hallgatói portálok kezelését megtanulni, újságot írni vagy szerkeszteni, plakátokat tervezni, póló mintákat készíteni, akkor NÁLUK A HELYED!

HaMePoCso a Facebookon.
Tükör magazin a Facebookon.

Egyetemi Hallgatói Rendezvényszervező Iroda

Szeretsz szervezkedni? Csapatjátékos vagy? Bírod a terhelést? Ambiciózus vagy, precíz és kreatív? Akkor Neked itt a helyed! Az Egyetemi Hallgatói Rendezvényszervező Iroda kihívásokban gazdag feladatokat lát el, több csoportra bontva. Így megtalálsz marketing, szponzor, valamint programtervező feladatköröket ellátó önkénteseket is tagjaik közt. Az egyetemi éveid alatt elkísérnek az általuk szervezett rendezvények: Gólyabál, Széchenyi Egyetemi Napok, és a Gólyahét. Mindemellett egészségügyi programokat, véradást is szerveznek az Egyetemen, továbbá városi rendezvények létrejöttét is segítik munkájukkal. Ha szeretnél betekintést nyerni az egyetemi rendezvények kulisszái mögé és színesebbé tenni egyetemi éveidet, akkor csatlakozz csapatukhoz!

EHRI a Facebookon.

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ (Kisház)

Mint mindenhol, az Egyetemen is szeretnek az emberek egy olyan csapathoz tartozni, amely nem csak a baráti körük, de a második családjuk is lehet. A Kisház pont erről szól. Egy remek csapatban nagyszerű emberekkel dolgozni és vállt vállnak vetve megoldani hallgatótársaid problémáit. Tudtad, hogy ezzel nem csak barátaidnak segíthetsz? Te éppúgy profitálsz ebből. Hogy miért? Mert első kézből tudhatod meg az aktuális információkat, képessé válhatsz gépeket, rendszereket kezelni, megtanulhatsz emberekkel bánni és kommunikálni, de legfőképp új embereket ismerhetsz meg, ami a legnagyobb előny mai világunkban. Ha úgy érzed, tudsz napról napra fejlődni és szeretnél egy összetartó közösségben dolgozni, akkor  náluk a helyed!

Telefon: 06-96/503-440

Sportiroda

A Testnevelési és Sportközpont (TSK) a testnevelő tanárokból, valamint a sportlétesítmények fenntartása, üzemeltetése érdekében alkalmazott munkatársakból álló szervezeti egysége. Velük szoros együttműködésben dolgozik a Sportiroda, amely hallgatók, sportszervezők és sportszerető önkéntesek csoportja. A csoport célja az egyetemi sportprogramok és a hallgatói sportélet szervezése és fellendítése. Várják sportszervezők és önkéntesek jelentkezését, akik részt szeretnének venni az Egyetemi Napok (SZEN), Kari Napok, sportnapok, házibajnokságok szervezésében. JELENTKEZZ HOZZÁJUK!

Sportiroda a Facebookon.

Comments

comments